What is more, I am a Catalan.

dilluns, de gener 30, 2006

Conveniència i corrupció

Jo em planto! No puc tolerar més aquesta manera de fer política. Ara en Pujol diu que aquest estatut no servirà per gaires anys...De qui se'n riu!? es pensa que els espanyols voldran sentir a parlar altre cop de canvis en un termini curt de temps?!

Mentres, els seus deixebles veuen com el PSOE continua amb les rebaixes...On arribarem!? Quin gran negociador estàs fet, Arturo Mas...heu perdut tota opció ja...el vostre pacte PARLAT l'han tergiversat. Potser fins i tot deies la veritat en anunciar el pacte i t'han aixecat la camisa vilment. Fins i tot us treuran el control de les caixes! JAJAJA! ja la ballareu sense el vostre particular joc del monopoli!

+ a RadioCatalunya.ca

- I ENCARA NO EXISTEIX! : CiU I EL GOVERN ESPANYOL JA DISCREPEN SOBRE LA FUTURA AGÈNCIA TRIBUTÀRIA

-
AQUESTA SÍ QUE ÉS BONA!: PUJOL LI DÓNA POCS ANYS A L´ESTATUT


No he pogut contrastar gaire les informacinos donades per aquest diari independent...de tota manera semblen fidedignes segons les informacions que consulto en els altres mitjans.

ACTUALITZACIÓ: L'entitat editora del diari és AMICS DE LA LLENGUA CATALANA. Em mereixen tot el respecte i me'n fio plenament. Són els que es van intentar querellar contra el Rei per dir que "A nadie se le obligó nunca a hablar en castellano" i que només van poder-ne treure que NO tots som iguals davant la llei. A ells els meus ànims i que sàpiguen que no estan del tot sols en aquesta lluita tot i no rebre cap suport institucional. Estan realment decepcionats pel rumb que han agafat les coses (estatut, atacs al model d'immersió lingüística, "idioma valencià", etc.) i tenen intencions d'abandonar en la tasca del diari, lamentablement. Espero que quan es passin al bloguisme notin la calor de la xarxa social que s'està teixin al mapa d'Internet dels Països Catalans.

Tornant al xec en blanc que han donat, en nom de la nació, els botiflers convergents:

Espero que les bases dels vostres partits no siguin idiotes i us facin el buit i dels votants en rebeu el rebuig i el càstig en les properes eleccions. Si no, emigro.

Només podem ofegar les penes amb humor:


"Nosaltres no hem mai qüestionat la unitat d'Espanya;
nosaltres també som espanyols"

L'exhonorabilíssim Jordi Pujol

Enteneu ara per què són aquests els nacionalistes amb qui volen pactar els espanyols?

2 Comments:

  • M'enrecordo que quan vaig començar llegir articles sobre les negociacions em vaig preguntar per què s'hi va encarregar CiU de fer-les? Qui va decidir qui s'encarregaria de pactar amb el Govern espanyol? Em sembla obvi que CiU sempre s'ha venut més als governs espanyols, però tan descaart ho han fet? I els d'ERC i ICV no s'han queixat fins ara? De què ha servit tota la tensió i els conflictes amb les altres comunitats de l'Estat espanyol sobre aquest Estatut, si al cap i a la fi és un acord entre botiflers?
    Personalment, ja no hi confia gaire pel simple fet de què ja he perdut tota esperança en la classe política. No treballen pel poble sinó pels seus amics burgesos; però coi, és que sembla que ens prenguin per badocs!

    By Anonymous Anònim, at 02 de febrer, 2006 13:41  

  • Si...el més greu és que ara s'ha obert la veda contra el català, que ja hem demanat prou...

    La ofensiva espanyolista és forta aquest cop...acció-reacció, ja se sap.

    Pobrets...es pensen que podran amb una nació tan antiga com la nostra.

    Salut i independència!

    "Esta democracia es una basura
    no la diferencio de la dictadura"

    Manolo Kabezabolo

    I jo al principi me'n reia...quanta raó duia...

    By Blogger kapde, at 02 de febrer, 2006 14:24  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home