What is more, I am a Catalan.

dimarts, de juliol 04, 2006

Incomunicació total

Fa uns dies em va cridar l'atenció la publicació d'un estudi sobre la societat aquesta que tothom semba voler imitar, la nordamericana. Exporten els seus rockstars, el seu bàsquet, les seves armes, el seu model de vida; tot això amb més o menys acceptació depenent de la personalitat de les societats colonitzades culturalment i econòmicament (i algunes desafortunades, militarment, també).

No hi hagués prestat més atenció si no fos perquè més tard o més d'hora s'acaben imposant aquí les tendències de la terra de la llibertat. I resulta que l'aïllament social no para de crèixer. Els vincles socials es van debilitant progressivament, 1/4 part de la gent no té ningú per tractar dels temes personals. Hi ha molta gent que només té la seva parella com a confident amb el risc de quedar-se totalment sol si s'altera aquesta única relació íntima.

La gent potser es comunica amb 25 persones diferents al dia per correu però no tracten dels temes personals importants. Els principals causants: La TV i les jornades laborals. Estigueu amatents.

Reflexionem-hi amb unes cançons.

Fermin Muguruza - Inkomunikazioa


Fermin Muguruza - Big Beñat eta Korrika


Salut!