What is more, I am a Catalan.

dissabte, de juliol 01, 2006

Solidaritat i construcció nacional

Que la construcció nacional està poc encarrilada...és evident. Que l'actual legislatura podia ser-ne un pas ferm...pot ser. Que es va encarrilar bé el canvi...pot ser. Que el van fer descarrilar ben aviat tant els de dins i els de fora...ens ho explica en una magnífica entrevista un excomponent del govern català. Una alegria llegir d'un polític no sectari i patriota. Llàstima que se'ls treguin de sobre ràpid, aquests:

"El president, amb un altre equip, hauria pogut fer una gran obra de Govern" Entrevista amb Miquel Sellarès

Les conseqüències: la feina per fer mentre la repressió que ve d'Almansa campa a les amples. Un altre noi jove (tenia 16 anys quan es va tramitar la denúncia) és portat a l'Audiència Nacional, a més de 650 km. de casa seva, per castigar les llicències que es va prendre amb la llibertat d'expressió i intentar demuntar-lo ideològicament per que s'amari de les grandeses del constitucionalisme espanyolista uniformitzador.

Ara ja és major d'edat. El seu delicte: "(...) perquè fa dos anys tenia una web de contingut independentista". Delicte ideològic o d'opinió. Propi d'un estat democràticament autoritari.

Solidaritat amb en Jaume. Mentre duri el combat estarem al teu costat.

Brams - Sempre més