What is more, I am a Catalan.

dissabte, de març 04, 2006

Grans mentides del sociatisme (1r fascicle)

Hi ha un home en qui molts ciutadans espanyols ténen dipositada una gran confiança i viuen més tranquils amb ell governant. Els catalans, però, veiem com ens vexa i ens menteix dia si, dia també.

Ara l'última mentida és que a Ecspanya (ni en cap ordenament constitucional democràtic) no existeix el dret a l'autodeterminació.

Per això cal estar tranquils, perquè és una mentida més. I perquè deixa clar quin és el camí a seguir. El reconeixement de la Nació Catalana i la seva autodeterminació. Això trigarà...però ho veurem tots, car les promeses i afirmacions d'aquests polítics no acostumen a complir-se. La part trista és que per no reconèixer-ho està allargant el patiment d'un altre poble.

Perdoneu que últimament tracti tant els temes de la metròpoli. Però és que, malauradament, les misèries d'Ecspanya encara són les nostres. I alguns no veuen lo fàcil i convenient que seria canviar-ho. Alguns a qui el Ministeri de l'Interior ha ofert escorta per la creixent hostilitat que hi ha envers ells a la capital de l'Estat.


"Li diuen democràcia i no ho és."

Clam popular

Salutacions