What is more, I am a Catalan.

dimarts, de desembre 09, 2008

Temps de decadència

Immoralitat i irresponsabilitat embruten les nostres diàries rutines. Amb la societat del benestar han fet que traiem les nostres mans de la nostra terra i les emmerdem en un fangar empudegat per les misèries alienes. Qui no arrossega una o més esclavituds tampoc pot fer gaire més per veure que col·labora de grat per força d'un o més imperialismes. La ignorància construïda des dels mitjans!

Cada dia que configuro un equip de xarxa em puc estar embrutant les mans de sang de miners o ciutadans massacrats del Zaire (L'antic Congo reanomenat pel dictador coronat la Intel·ligència Americana), reserva mundial d'un superconductor que financia guerrilles sanguinàries en la maltractada Àfrica.

Casualment avui sento que el 2009 farà 200 anys del naixement de Darwin i recupero el film perdut per les particions d'un vell disc dur: El malson de Darwin. Havia oblidat que cada dia que menjo peix que no sé d'on ve, pot provenir del Nil on la introducció d'espècies foranies depredadores ha deixat sense menjar la meitat de la gent del País.

Un altre moment tornaré a mira el melic dels catalans per autoflagelar-me amb les nostres foteses.

Salut i responsabilitat.

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home