What is more, I am a Catalan.

divendres, d’abril 28, 2006

No et vols assabentar...

...que a Euskal Herria ténen les coses molt més clares que als Països Catalans i que mentre a nosaltres ens volen aixecar la camisa de nou i ens ténen dividits per fronteres que durant molts segles no van significar res perquè no existien; Allà parlen de territorialitat (reunificació), Sobirania, Pau i Democràcia trencant la legitimitat d'un sistema que té per objectiu la nostra anul·lació.

M'encanta sentir el PP i els populistes navarresos negant Euskal Herria. Car els bascos han aconseguit que es discuteixin les arrels del problema que compartim (si no coneixeu els trets del paralel·lisme llegiu "No mos fareu catalans"). Ni els bascos ni el PP van votar a favor de la Constitución Espan~ola. I els bascos són els més independents econòmicament de l'Estat. Ambdos van votar NO a la Constitución (aquesta que molts volen com a punt de partida per oblidar sobre què van fundar l'Estat).

Per què fa por votar NO, NO i NO (lectura imprescindible) a aqesta merda de llei orgànica ecspanyola malanomenada estatut? Per mi el Estatuto de Catalun~a és una extensió de la Constitución. I és la 1a vegada que se'm demana per aquest tema i vull deixar clara la meva negativa a aquest model d'Estat.

ERC està col·laborant a fer aquest pas en fals. Està massa emmamellada? o s'està comportant de manara intel·lectualment colonitzada amb el rotllo del vot nul? Està clar que el NO no és patrimoni del PP, només cal veure la misèria de signatures que van recollir al Principat. Els seus vots es sumarien als sobiranistes en comptes que al revés. No cal pedre temps en intentar desplegar aquest estatut. NO VAL LA PENA. Fins i tot ho reconeix el pijo ecosociata (o eco dels sociates) que va assumir per bo l'acord de la Moncloa just l'endemà sense saber-ne un borrall!

El vot nul és fugir d'estudi, el vot SI és el vot dels esclaus mesells que s'acontenten amb un amo bo i dels vells. Aquest referèndum només l'hauriem de votar el jovent, que som qui el sofrirem. Així com hi ha una edat mínima per començar a votar n'hi hauria d'haver una de màxima per no lligar les noves generacions amb el llast dels projectes polítics frustrats del passat.

I entre tanta crítica una mica d'humor..:



Fan goig aquests indicis de normalització humorística a Euskal Herria. Suposo que s'estan trencant tabús. Tot i que aquí són possibles des de fa més temps això no sembla fer-nos estar més a prop de la llibertat que ells. Hi ha quelcom que falla...


"De què serveix entrar a la ratera proclamant amb solemnitat
ridícula que no t'agrada el formatge qui hi ha al parany?"
Salvador Cardús i Ros

Salut i dignitat.