What is more, I am a Catalan.

dilluns, de gener 02, 2006

Sobre maneres de fer música i maners de votar

Fa poc s'han sentit notícies de votacions suposadament equivocades. Una la de les olimpíades del 2012 i l'altra al parlament de Catalunya quant al reglament intern que afecta retirar per majoria absoluta l'estatut si el mutilen (com és previsible...). La primera sona a rebequeria de mal perdedor (i de fet ja ha sigut desmentida) i la segona s'ha arreglat amb un tripijoc.

Jo em pregunto...quin sistema de votació electrònic no preveu que premis el botó equivocat i no et permeti corregir, almenys abans del recompte? bé...ja se sap que alguns enginyers no ténen en compte factors no tècnics o l'imprevisible factor humà.

Als primers els hi podem dir que ho tornin a intentar pel 2496, com els anima a fer-ho aquesta samarreta de fentlaguitza.com.


I als segons els hi podem dir que no facin el ridícul ni ens abarateixin el somni. Que en comptes d'anar davant de la gent empenyent cap a un futur mínimanent digne sembla que hi vagin darrere frenant els anhels del poble.

Per acabar una dosi de música clàssica. Qui no s'ha deixat endur per la música de l'scanner en repassar-se un document de dalt a baix? Això és el que permet el controlador obert d'un escànner sota Linux...

http://www.ganjatron.net/misc/scanjet/scanjet-elise2.mpg


Fins aqui aquesta entrada tan poc inspirada...

Salut i encert.